Жителька Легедзиного на Черкащині Катерина Красвітня відзначила 100-річний ювілей
Вітала вся громада

Жителька села Легедзине Катерина Якимівна Красвітня відзначила 100-річний ювілей.

В святковий день іменинниця зустрічала гостей – сусідів, колег, друзів та хороших знайомих, які знають та шанують цю прекрасну жінку, від щирого серця дарували їй найкращі вітання та щирі побажання.

Доля Катерини Якимівни – непроста. Жінка побачила на своєму віку щастя і радість, любов і дружбу, пережила Другу світову війну та післявоєнний голод, народила та виховала доньку, дочекалась онучку та правнука.

Більше 50 років трудової діяльності Катерини Якимівни пройшли у місцевому господарстві, де завоювала авторитет, де її пам’ятають як відповідального, товариського та завзятого працівника.

Попри свій поважний вік, Катерина Якимівна цікавиться подіями в Україні та світі, на все має власну думку. Її по праву можна назвати живою легендою.

З нагоди поважного ювілейного Дня народження іменинниця приймала вітання від міського голови Василя Сідька, депутатського корпусу, членів виконавчого комітету Тальнівської міської ради та жителів всієї громади. Також ювілярку привітали староста міської ради Тетяна Гудзенко та адміністратор населеного пункту Максим Федоров.

Побажали міцного здоров'я, родинного затишку і мирного неба. Вручили коровай, квіти і подарунки.

 

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .