У Долині троянд зацвів фонтан
Бруд, зелені водорості, грибок тут видно навіть неозброєним оком.

В Черкасах зацвіли фонтани. Бруд, зелені водорості, грибок тут видно навіть неозброєним оком. Все б нічого, але це так звані сухі фонтани в яких літом бавиться багато малечі. Водорості ростуть прямо на підлозі. Тому вона перетворюється на ковзанку – втриматися на ногах неможливо навіть дорослим. Про дітей годі й говорити. Забиття і рани стали тут звичним явищем. Мами жаліються, що улюблене місце відпочинку малечі без належного догляду перетворилося на небезпечну для здоров’я розвагу. Обслуговувати фонтан у долині троянд повинен Черкасиводоканал.

Там журналістів Ільдани запевнили, що оглядають водограй кілька разів на тиждень. Якщо він забруднився, то його одразу чистять. Однак, відвідувачі долини троянд переконують – на початку літа фонтан був, як новий, але зараз його занехаяли. А от аналогічний біля адміністративної будівлі Водоканалу в ідеальному стані. Інженер водоканалу запевнив нас, що договір із Міськрадою про обслуговування фонтанів виконують у повному обсязі – чистять стабільно – три рази на місяць. Відвідувачі бачили, що дійсно після приїзду нашої знімальної групи фонтан по Громова чистили та заливали всередину спеціальні реагенти.

Фонтан у долині троянд теж обіцяють привести до ладу, однак кивають на відвідувачів і закликають їх дотримуватися правил – не мити під струменями свої речі та не приносити на майданчик сміття. У міськводоканалі пообіцяли – вичистять всі фонтани якнайшвидше. Запевняють, що переконатися в цьому можна буде вже найближчим часом.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .