Які можуть бути чоловічі кулони? Знайомимося з прикрасами разом з «Oniks»
Патріотичні, релігійні або з індивідуальним гравіюванням

Ювелірні прикраси доповнюють будь-який образ. Відповідно їх стільки і є в жіночій скриньці. Проте для чоловіків є окремі колекції. Серед них особливим попитом користуються аксесуари на шию.

Такі вироби представлені у величезній кількості. Вам вдасться підібрати чоловічі кулони, які можна носити хоч кожен день або вони стануть особливим аксесуаром для певного образа. Тепер тільки залишається серед представленого асортименту https://oniks.ua/categories/man_pendants вибрати той, який найбільше підходить, а «Oniks» познайомить з деякими варіантами.

Якими прикрасами можна доповнити образ?

Чоловіки намагаються носити мінімум аксесуарів. Проте коли вже вибирають, то звертають увагу на щось особливе. Серед усіх представлених кулонів можна виділити такі:

  • Патріотичні. Тризуб чи мапа України – це одні з найпоширеніших варіантів для гравіювання. Герб України може ще бути повноцінною фігуркою. Якщо розбиратися в інших варіантах для гравіювання, то це можуть бути різні гасла чи картинки. Окремо хочеться сказати про масивні прикраси із зображенням козаків.

 

  • Релігійні. Зображення Спасителя чи святих – вибір просто величезний. Також тут може бути нанесена ще й молитва. Зрозуміло, що такі кулони дарують тільки вірянам. Щодо розмірів, то ці речі досить масивні, проте без зайвих деталей. Адже це релігійні речі. Для оформлення тут використовують чорніння або позолоту.
  • Зображення знаків зодіаку. Лаконічно виглядають кулони у формі монетки, де гравіюють зображення. Оригінальніше виглядають прикраси, де є повноцінна фігурка. Її додатково підкреслюють чорнінням, щоб було помітно зображення.
  • Прикраси, які пов’язані з фільмами, книгами. Це дозволяє додати образу максимальної оригінальності. Що стосується самих кулонів, то вони можуть як масивними, так і невеликими за розмірами. Це вже вирішувати вам.
  • Аксесуари для гравіювання. Що тут буде зображено, вирішувати вам. Особливі дати, імена чи ініціали, фото чи просто картинка, фраза – варіантів багато. В представленому асортименті ви можете вибрати один з готових варіантів. Також можете замовити індивідуальне гравіювання.

Вам потрібно розуміти, що тільки цими кулонами асортимент не обмежується. Їх існує значно більше. Це дозволить для кожного підібрати стильний чоловічий кулон, а «Oniks» завжди порадує новинками. Ваш образ буде стильно довершеним. Звертайтесь!

Галерея

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .