Черкащанка стала фавориткою гурту KAZKA
"Нехай вона ніколи не плаче"

Україна шаленіє від нового гурту «Казка». Весною він заявив про себе на Євробаченні, а тепер пісня «Плакала» посідає головні місця в чартах. Більше 20 мільйонів переглядів у мережі, 5 тисяч коментарів від глядачів з усього світу. Враховуючи шалену популярність синглу виконавці вирішили  запустили флеш моб. Всі охочі могли переспівати їх пісню. А нагородою переможцю стане участь у зйомках кліпу. Який має вийти вже восени. У фаворитах співачка з Черкас.

Анна Петровська або «super – 8» - одна із фавориток гурту Казка. Вона взяла участь у конкурсі каверів музичного бенду. Позмагалась черкащанка більше ніж з тисячею музикантів. Саме до неї сьогодні ми завітали на квартирник.

Супер 8 – участь в конкурсі взяла без вагань. Швидко виконала всі умови - записала пісню та завантажила відео в Інстаграм Результат не змусив себе чекати. Анін голос та манера виконання вразила музикантів гурту.

Артистка зізнається, що не сподівалася на такий успіх оскільки до останнього дня не було відомо чи оцінять її талант. Радості не було меж коли черкащанку вибрали фавориткою. Це сталося в останню години конкурсу. Близько півтори тисячі переглядів набрав кавер в Інтернеті. Лєра Тапал, Дмитро Гарозія. Канал Ільдана.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .