Стихійна торгівля біля Макдональдсу і центру дитячої творчості не зупинена (ВІДЕО)
Мали б демонтувати понад 100 кіосків

«Зупинити стихійну торгівлю»: із такою вимогою виступив на засіданні виконавчого комітету заступник міського голови Ігор Коломоєць. Він розкритикував роботу муніципальної інспекції, оскільки вона так і не припинила незаконну торгівлю біля Центру дитячої та юнацької творчості та ресторанного закладу McDonald’s.

Зазначив, що виконком проголосував за знесення більше сотні незаконних кіосків, проте робота із їхнього демонтажу не проводиться. Але принаймні в центральній частині міста він має відбуватись згідно з графіком до 31 грудня.

Ігор Коломоєць розповідає, що від людей надходять звернення щодо продажу квітів, нижньої білизни, косметики та багато іншого. Додамо, що виконком дав за низку доручень керівництву муніципальної інспекції. Зокрема до наступного засідання виконкому, що відбудеться 15 вересня, підготувати і надати графік демонтажу незаконних тимчасових споруд. Також пан Коломоєць, закликав інспекцію до 1 жовтня внести на розгляд програму спільного патрулювання проблемних місць із залученням поліції.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .