На Черкащину сунуть циклони: погода зіпсується на цілий тиждень
Тепло, але дощі і сніг

В останні дні січня середньодобова температура сягала 1-2º тепла, що вище норми на 3-5º, а це значення початку березня. Проте така лайтова погода закінчилася, попереджають у Черкаському обласному центрі з гідрометеорології.

Черкащина завдяки активізації атлантичних циклонів, щонайменше на тиждень переходить в одноманітну, хмарну та вітряну погоду. Циклони, які один за одним надсилатиме Атлантика, рухатимуться з кожним разом все ближче до нашого регіону, тому інтенсивність опадів збільшуватиметься.

На Стрітення вважалося, що зима зустрічається з весною та передає їй свої сезонні повноваження. Тож у пʼятницю, 2 лютого, прогнозуємо температуру повітря 3º морозу - 2º тепла. Вночі атмосферний фронт, який перетинатиме Черкащину, проявить себе невеликим мокрим снігом, вдень без істотних опадів, скрізь щільну хмарність спробує проглянути сонце.

У суботу, 3 лютого, мокрий сніг та дощ. Температура вночі 0-5º морозу, вдень 1-6º тепла.

У неділю, 4 лютого, температурний фон на високій ноті: вночі 1-6º тепла, вдень 3-8º тепла. Місцями невеликий дощ.

Новий робочий тиждень продовжить некомфортну синоптичну історію. Атмосферні фронти щоденно проявлятимуть себе дощем та мокрим снігом. Температура вночі 2º морозу, вдень 6º тепла.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .