Звенигородські лісівники витягли 26 вантажівок за снігового полону
Дороги через негоду були паралізовані

Протягом останніх кількох днів автотехніка Звенигородського лісгоспу та працівники були задіяні на подоланні наслідків снігопадів, що огорнули Черкащину 23 січня. Так, загалом поблизу Звенигородки - на дорогах у напрямку Черкас та Умані - КРАЗИ лісгоспу витягли із снігових заметів 26 вантажних автомобілів. Щоб уникнути заторів, працювали постійно у найбільш проблемних напрямках, і навіть до ночі.

Про це повідомила прес-служба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Автокран Звенигородського лісгоспу витягував із кювету військовий УРАЛ, що перевозив боєприпаси та перекинувся поблизу села Княжа Звенигородського району. Разом із іншими відповідальними службами, участь у цій операції брали три працівники Звеигородського лісгоспу.

- Якби не КРАЗИ лісгоспу, які витягували, розтягували вантажівки, то дороги на Умань та Черкаси були б паралізовані до цих пір, - розповідає начальник автотранспртного цеху Звенигородського лісгоспу Дмитро Кучер. Крім того, він закликає водіїв утримуватися від поїздок під час складних погодних умов, адже це допоможе уникнути аварійних ситуацій та дорожніх колапсів.

 

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .