Журналісти зафільмували останній виступ кобзаря Тараса Силенка (ВІДЕО)
Помер відомий кобзар Тарас Силенко

У вівторок, 22 червня, на 49-му році життя помер відомий кобзар, заслужений артист України Тарас Силенко.Про це у фейсбуці повідомив його син Святослав Силенко.

“Тато відійшов до кращих світів”, – написав він.

 

Директор Музею Революції Гідності Ігор Пошивайло зазначив, що Тарас Силенко був “до нестями залюблений у рідну історію, культуру, віру”.

“Пам’ятаю його виступи ще зовсім юним, а вже особливим, цілеспрямованим, харизматичним, непохитним, полум’яним… До нестями залюбленим у рідну історію, культуру, віру. Не пропускав жодні народні танці в Музеї Івана Гончара. Любив мандрувати, завжди радо відгукувався на запрошення виступати – чи то на фестивалях за кордоном, чи на вечорі пам’яті Сашка Капіноса.
Завжди на передку – у захисті традицій, мови, пісні, свободи. Таким Козаком-Мамаєм запам’ятався він мені на майданівській барикаді у лютому 2014-го…”, – написав Пошивайло у фейсбуці.

Як повідомив син славетного українця Святослав Силенко на своїй сторінці в ФЕйсбук, Прощання з кобзарем відбудеться 24.06. в музеї Івана Гончара з 09:00 - 11:00
Похорони в с. Лютарі на Богуславщині після 14:30 З музею І. Гончара будуть автобуси.

 

Операторам ТРК "Ільдана" вдалося зафільмувати виступ кобзаря цьогороку у Холодному Яру. Як виявилося, він був останнім...

 

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .