За участь у проекті «Автоакадемія» нагороджено 4 команди з Черкащини
Також команди отримали нагороди за участь у кубку «AERORING»

Автомобільна федерація України провела нагородження чемпіонів та володарів кубків України з автомобільного спорту. Цього року разом із професійними спортсменами нагороди отримали учасники проекту «Автоакадемія». Її провели за ініціативи Автомобільного клубу «Черкаси» та сприяння управління освіти і науки облдержадміністрації.

До участі у проекті «Автоакадемія» долучились 4 команди закладів освіти області. Зокрема, протягом року свої «спортивні Запорожці» до змагань готували студенти Черкаського політехнічного технікуму, учні Канівського вищого професійного училища та дві команди виставив Багатопрофільний регіональний центр професійної освіти у Черкаській області.

Про це повідомили в Черкаській ОДА.

Протягом чотирьох етапів спортсмени «Автоакадемії» змагались у вправності спортивного водіння, професійного обслуговування болідів та відточували навички командного менеджменту. Результатом цієї кропіткої роботи стало нагородження Автомобільною федерацією України учасників проекту.

- Участь у Автоакадемії – це чудова нагода реалізувати свої вміння, отримані під час навчання на практиці. Протягом року для нас участь у змаганнях перетворилась на справжнє захоплення. Ми командою постійно працюємо над вдосконаленням нашого червоного запорожця і дякуючи інструкторам з автоклубу «Черкаси» постійно вдосконалюємо навички спортивного водіння. Крім перемоги у кубку Автоакадемії ми також змагаємось у кубку «AERORING», там конкуренція більша, тому змагальний інтерес вищий. Сподіваюсь, що наступного року до Автоакадемії приєднається більше команд і змагання отримають більше гостроти – говорить пілот команди «Політех» Черкаського політехнічного технікуму Олександр Перевалов.

Нагороди за третє командне місце у клубній серії ралі на серійних автомобілях «Кубок Автоакадемії» отримали учні Багатопрофільного регіонального центру професійної освіти у Черкаській області. За друге місце нагороди отримали учасники команди Державного навчального закладу «Канівське вище професійне училище». Переможцем і володарем кубку «Автоакадемія» стала команда Черкаського політехнічного технікуму. Також команди отримали нагороди за участь у кубку «AERORING».

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .