Дощитиме ще два дні: Черкащині прогнозують аномальне тепло
Особливо ж на вихідні

На минулих вихідних на Черкащині середньодобові температури становили 8-10º тепла, а денні максимуми +15..+17º. Сьогодні, 25 березня, домінантом у формуванні погоди є добре насичений вологою південний циклон, який утворився над Балканами та наразі кружляє над Одещиною.

За минулу ніч вже випало 8-12 мм і це не межа, помірні дощі припиняться лише завтра, попереджає Черкаський обласний центр з гідрометеорології.

Це найсильніші опади в найближчі 10 днів. Температура вночі 1-6º тепла, вдень 6-11º.

У середу, 27 березня, під впливом антициклону з півночі погода на Черкащині стабілізується. Опадів не прогнозуємо. Температура вночі 0-2º тепла, вдень +7..+12º. Надалі до керування погоди приступить масштабний атлантичний циклон.

У четвер, 28 березня, без опадів, температура вночі 2-7º тепла, вдень +13..+18º.

У п’ятницю, 29 березня, теплий атмосферний фронт проявить себе невеликими дощами. Температура вночі 3-8º тепла, вдень +13..+18º.

У найближчі вихідні атмосфера розраховуємо на погожі аномально теплі дні, з температурою вночі 3-8º тепла, вдень +16..+21º. Середньодобова температура зробить стрибок аж до +12º.

В ніч з 30 на 31 березня, о 3 годині ранку, стрілки годинників в Україні переведуть на годину вперед - доведеться прокидатися раніше.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .