Брифінг
Брифінг

Станом на ранок середи на Черкащині загальна кількість інфікованих COVID-19 становить 206 осіб, за останню добу у регіоні виявлено 20 нових випадків захворювання, одужали 43 людини, у них повторні ПЛР-тестування показали негативний результат, про це під час пресбрифінгу розповів голова обласної державної адміністрації Роман Боднар.

Наразі на стаціонарному лікуванні перебуває 40 пацієнтів. У Черкаській інфекційній лікарні знаходиться 16 хворих, із них 5 – жителі Черкас, повідомив міський голова Анатолій Бондаренко.

Ненадходження до бюджету, зокрема несплата податків, неможливість працювати ставлять під загрозу і виплату зарплат бюджетникам у травні,  каже очільник міста.

На Великдень понад 1800 осіб особового складу поліції патрулювали 301 церкву та культову споруду. За словами тимчасово виконуючого обов’язки заступника начальника Головного управління національної поліції у Черкаській області Сергія Коваленка, порушення виявлено у Лисянці, там до церкви зайшло більше 10 осіб, за цим фактом на священника складено адмінпротокол. Також за неправдивий  виклик до поліції, складено протокол на жителя Драбівщини.

Цієї неділі, 26 квітня, поліцейські патрулюватимуть на Черкащині 573 кладовища. Учасники брифінгу просять черкащан перенести поминальні заходи на червень та відвідати могили  померлих після закінчення карантину.

 

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .