Фахівці «Черкасиводоканалу» посіли призові місця у змаганнях кращих за професією (ФОТО)
Перше і друге місце - для першого разу

В суботу, 4-го травня, у місті Полтава втретє відбувся всеукраїнський конкурс «Кращий за професією». Цьогоріч його учасниками стали працівники семи водопровідно-комунальних господарств України, а саме – Полтави, Кременчука, Дніпра, Сум, Кропивницького, Кривого Рога, Черкас та Запоріжжя.

На центральній полтавській площі обирали найкращих фахівців у семи категоріях. Це машиністи автокранів та екскаваторів, електромонтери, слюсарі, зварювальники, контролери та бухгалтери. Кожен водопровідник мав можливість показати свої вміння та майстерність. Крім того, це не просто протистояння, а дружня зустріч колег і обмін досвідом.

Про це повідомили в КП «Черкасиводоканал»

Фахівці «Черкасиводоканалу» долучилися до конкурсу вперше і відразу здобули золото у найвидовищнішому змаганні машиністів екскаватора. Наш працівник на чужій техніці показав майстер-клас, за що отримав перше місце.

Ще один черкаський фахівець – електрогазозварник блискуче справився із завданням та посів друге місце у відповідній номінації.

Кожен переможець отримав почесні грамоти з цінними подарунками та безцінний досвід, який стане у нагоді в щоденній роботі.

Галерея

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .