Загинув 26-річний воїн з Драбівщини
Життя за свою країну віддав Богдан Боїшко

Драбівська селищна голова Світлана Орел на своїй сторінці в Фейсбук повідомила про трагічну загибель Богдана Миколайовича Боїшко. 26-річний сержант, який проходив службу за контрактом, загинув у боях під Києвом.

"Страшна чорна звістка надійшла в нашу Драбівську громаду -  загинув   26-річний житель нашого селища Боїшко Богдан Миколайович. Юнак проходив військову службу  за контрактом, - пише Світлана Орел. - Богдан  народився 8 липня 1996 року. Навчався в Драбівській школі.  Педагогам та однокласникам він запам’ятався товариським, спокійним та врівноваженим учнем. Ще з шкільних років хлопець ніколи не боявся взяти на себе відповідальність у вирішенні складних ситуацій.  Саме тому, коли почалися бої на Сході країни - пішов воювати. І лише почав жити мирним життям - війна увірвалася в нашу країну. Як справжній чоловік, захисник, сержант Боїшко Богдан виконував свій громадянський і військовий обов’язок і  27 лютого цього року поліг в бою під Києвом.

Нав’язана нам війна забрала вже тисячі життів українців, які були кращими, цвітом нації. Не думаючи про своє життя, вони за першим покликом стали на захист своєї Вітчизни. Серед них був і наш односельчанин.

Богдан любив життя і багато хотів  встигнути, але занадто рано ворожа куля його обірвала, не давши здійснитись юнацьким мріям.

Важко передати словами горе матері, яка втратила сина, сестер, які втратили брата, бабусі, яка втратила внука.

Материнський біль від втрати сина не заживе ніколи. Але нехай Вас підтримує думка про те, що Ваш син віддав своє молоде життя за рідну Україну, за свій народ і загинув, як справжній воїн, як справжній герой на полі бою.

Герої не вмирають, їх пам’ятають вічно!!!!

Вічна пам’ять тобі, Богдане!!!

Про церемонію прощання з Героєм буде повідомлено додатково."

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .