За фактом отруєння людей в Черкасах відкрито кримінальне провадження
Отруїлися нібито млинцями з супермаркету

За фактом отруєння людей в Черкасах відкрито кримінальне провадження. Кримінальне провадження відкрито за статтею 325 Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Про це повідомляють на офіційному сайті поліції Черкаської області.

Під час моніторингу мережі Інтернет, працівники поліції виявили інформацію про те, що в місцевій інфекційній лікарні перебуває група людей з гострим харчовим отруєнням. Інформацію зареєстрували, до лікарні виїхала слідчо-оперативна група. Інформація підтвердилася.

На даний час за вказаним фактом розслідується кримінальне провадження, відкрите за частиною 1 статті 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Де та чим отруїлися громадяни, буде встановлено під час розслідування кримінального провадження.

За повідомленнями ЗМІ, в Черкасах отруїлися 9 осіб, що купували млинці в одному з супермаркетів мережі «Делікат». Вони були госпіталізовані до міської інфекційної лікарні протягом двох днів. Серед них 5 дітей віком до 17 років. Попередній діагноз “гостра кишкова інфекція, середній ступінь важкості”.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .