Європейська конференція з Транзакційного аналізу розпочалася в Черкасах (ВІДЕО)
Міжнародна конференція психологів триватиме до 6-го липня.

Вперше в Україні та на пострадянському просторі у Черкасах проходить Європейська конференція з Транзакційного аналізу. Торік подія такого рівня відбувалася в Лондоні, дещо раніше – в Берліні.

Чому цього разу Європейська асоціація Транзакційного аналізу обрала місцем проведення Черкаси – в нашому сюжеті.

Протягом минулого року до України приїздила комісія з Європи та перевіряла готовність Черкас і Києва для проведення цієї конференції. Наше місто перемогло у жеребкуванні, адже саме тут відбувається низка заходів, зокрема конференції, наукові воркшопи та лекції. Більше 250 учасників з понад 20 країн світу приїхали до Черкас. 50 спікерів із Великобританії, Італії, Франції, Німеччини, Швеції, Швейцарії, Нідерландів, Австралії, Польщі та Чехії, проведуть лекції, семінари та майстер-класи для українських спеціалістів.

Транзакційний аналіз – це психологічна модель, що служить для опису й аналізу поведінки людини. Вона включає в себе філософію, теорію і методи, що дозволяють людям зрозуміти самих себе та взаємодію з оточуючими.

Галина Качор, як один із членів УАТА, буде обговорювати тему етичних аспектів онлайн-роботи з клієнтами. На її думку, онлайн-роботи розвиваються досить швидко, і теоретичні розробки не встигають за тим темпом, за яким змінюється світ. Співпраця між спеціалістами різних країн, обмін досвідом та поєднання суспільних зусиль, для поліпшення стану пацієнтів в українських клініках – таку мету ставлять перед собою організатори конференції.

Організація цього заходу має значну підтримку від черкаської влади та Богданового університету. Заступник міського голови сподівається, що після конференції, про наше місто дізнаються далеко за межами України, що додасть бонусів для туристичного розвитку. Напередодні конференції проводилися іспити, для отримання статусу транзакційного аналітика, кандидатського та професорського рівня.

Міжнародна конференція психологів триватиме в Черкаському університеті імені Богдана Хмельницького до 6-го липня.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .