«Веселі старти» влаштували мешканці гуртожитків ЧНУ напередодні Дня студента
А для вболівальників був конкурс танців

Напередодні Дня студента відбулися змагання між мешканцями гуртожитків Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Змагання організував навчально-науковий інститут фізичної культури, спорту і здоров’я та профспілковий комітет університету.

Розповідає прес-служба університету.

Учасників змагань привітали ректор університету, голова Відокремленого підрозділу Спортивної студентської спілки України Олександр Черевко, голова профспілкового комітету Анатолій Стеценко, директор навчально-наукового інституту імені фізичної культури, спорту та здоров’я Леонід Нечипоренко, голова студентської ради університету Аліна Козлова, заступник голови профкому у справах студентів Руслан Пархоменко. Вболівали за своїх студенти та викладачі університету.

— Традиційні студентські ігри між нашими гуртожитками завжди проходять весело, активно, гартують студентський дух і просто приносять всім — і учасникам, і вболівальникам — задоволення. Бажаю всім гарних змагань, вдалого завершення семестру, успіхів і в спорті, і в навчанні, і в житті! — звернувся до всіх, хто прийшов на спартакіаду, ректор Олександр Черевко. 

Студенти мали змогу проявити себе у таких вправах, як естафета з футболом, естафети «Боулінг», «Теніс із повітряною кулькою», «Гусінь», «Козацькі забави», «Одягни медсестру» та естафета з переодяганням. У спартакіаді брали участь усі студенти університету, які мешкають у гуртожитках, мають відповідну фізичну підготовку, пройшли медичний огляд та мають допуск лікаря до змагань. Команди складалися з 8 осіб: з 4-х хлопців та 4-х дівчат.

— Я вирішила взяти участь у змаганнях в першу чергу, бо це весело і об’єднує всіх нас. Звичайно хочу виграти, але більше хочу просто гарно провести час. Як то кажуть, головне участь, а не перемога. Гадаю, що такі заходи дуже корисні, тому що вони мотивують займатися спортом, досягати нових вершин, — поділилася враженнями Дар’я Полякова, студентка 1 курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій.

Олександр Дубина, вихователь гуртожиткку №2, зазначив:

— Я привів команду свого гуртожитку. Сподіваюся на перемогу, але навіть якщо ми не виграємо, найголовніше — це хороший настрій. Позитивні емоції, підтримка глядачів і загальна гарна атмосфера — сьогодні це головні атрибути свята.

Привітали учасників спартакіади та гостей своїми художніми номерами Яна Ткачова — майстер спорту з художньої гімнастики, студентка 3 курсу ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я, Даша Фесун — студентка ННІ історії і філософії та Дарія Таран — чемпіонка України, володарка Кубка світу з диско-фристайлу.

Також провели конкурс танцю для вболівальників. Троє учасників, чий танець був найкращим, отримали солодкі призи.

За результатами усіх видів випробувань гуртожитки посіли такі місця:

5 місце — гуртожиток №2, 4 місце — гуртожиток №5, 3 місце – гуртожиток №3, 2 місце – гуртожиток №4, 1 місце – гуртожиток №1.

Команди, які завоювали 1-3 місця, нагородили дипломами та грамотами профкому, а всі учасники отримали смачні призи.

Більше фото - на сайті навчального закладу.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .