Перевибори міського голови міської ради Сміли ініціює депутат від БПП
Проект постанови про призначення позачергових виборів депутатів Смілянської міської ради та міського голови Сміли вже зареєстровано 8 листопада

Лідер фракції «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов пропонує керівникам фракцій поставити свої підписи під проектом постанови про перевибори міського голови міської ради Сміли Черкаської області.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Пропоную, щоб керівники фракцій обговорили і, якщо буде згода, підписали постанову про перевибори в місті Сміла», - сказав А.Герасимов на погоджувальній раді керівників фракцій і груп Верховної Ради в Києві в понеділок.

На його думку, правоохоронні органи мають розслідувати зрив початку опалювального сезону в Смілі «або як факт бездіяльності, або умисних дій чиновників, які трохи не призвели до надзвичайних наслідків».

Як повідомлялося, позафракційні народні депутати Павло Кишкар і Віктор Кривенко 8 листопада зареєстрували проект постанови №9280 про призначення позачергових виборів депутатів Смілянської міської ради та міського голови Сміли останньої неділі 60-денного терміну з дня набуття чинності цією постановою в разі її ухвалення.

У пояснювальній записці до проекту постанови ініціатори аргументують необхідність проведення дострокових виборів фактами порушень Конституції та чинного законодавства міським головою Олексієм Цибком і чиновниками місцевого самоврядування, а також дестабілізацією соціально-політичної ситуації в Смілі.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .