Міс та містера ЧНУ-2019 обрали у Черкасах (ФОТО)
Конкурс краси — це одна з добрих традицій ЧНУ

Конкурс краси, стилю та сили відбувся у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. Цього року на глядачів чекав оновлений формат: обирали не лише міс університету, а й містера ЧНУ-2019.

Про це йдеться на сайті Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Учасники демонстрували свою вроду, фізичну форму, дивували танцювальними номерами, креативили та відповідали на питання інтелектуального конкурсу.

Привітав учасників та вручив їм нагороди ректор університету Олександр Черевко:

— У Черкаському національному є добрі традиції. Конкурс краси — це одна із них. Конкурсанти, які стоять на сцені — це дзеркало тих, хто сидить у залі. У ЧНУ навчається 4 тисячі дівчат і майже 3 тисячі хлопців. І кожен із них красивий, розумний, яскравий. Я люблю усіх студентів. Я ціную їх за наполегливість, відповідальність, креативність і творчість, тому бажаю кожному перемог і реалізації задумів.

Ректор подякував також усім спонсорам конкурсу та народним депутатам України Владиславу Голубу й Сергію Рудику. Народні обранці підтримують університет, а сьогодні погодилися стати гостями конкурсу.

— Ми в усьому відчуваємо підтримку наших народних депутатів, — підкреслив Олександр Володимирович.

— Життя — це емоція. Саме ви сьогодні подарували кожному глядачу позитивні враження, — звернувся до учасників Владислав Голуб. — Я переконаний, що молодь — це та сила, яка рухає нашу державу, це люди, які готові брати відповідальність і рухатися вперед. Ви молоді, драйвові, талановиті, тож досягайте успіху і перемагайте.

Не лише як народний депутат, а і як член Наглядової ради ЧНУ, конкурсантів привітав Сергій Рудик.

— Мені приємно, що можу допомагати Черкаському національному університету. Це і покращення матеріально-технічної бази, і відбудова згорілого крила навчального корпусу №4. Сьогодні я переконався, що студенти Черкаського національного унікальні. Вони організували феєричний захід, наповнили зал неймовірно-позитивною енергетикою.

Привітали учасників і подарували їм подарунки представники благодійного фонду «Разом» Людмили Русаліної, голова профспілкового комітету Черкаського національного університету Анатолій Стеценко, засновник і викладач школи макіяжу «BeatyFace» Зеленько Вікторія.

Подякувала за підтримку та за участь у конкурсі голова студентської ради ЧНУ Аліна Козлова. Вона запевнила, що студентський актив і надалі ініціюватиме подібні заходи, оскільки вони дозволяють студентам відкрити себе по-новому. Очільниця студентської ради висловила окрему подяку голові та членам журі, які також стали спонсорами дійства — засновниці психологічного клубу «СпільнО» Ользі Спільніченко, засновниці і викладачу школи макіяжу «BeatyFace» Вікторії Зеленько, президенту Черкаської міської федерації боді-білдингу і фітнесу, директору спорткомплексу «Matrix» Михайлу Кислякову, головній організаторці конкурсу краси «СтудМіс Черкаси» Марині Горященко, художниці з вишивки на фабриці ім. Лесі Українки Наталії Таран, власниці студії квітів «LAVANDE» Юлії Кар, маркетологу та дизайнеру магазину чоловічого одягу «WONDER» Валентині Піньковській та директору компанії з реалізації нафтопродуктів «Карбон Плюс» Міляєву Олексію. Згадала й інформаційних спонсорів свята — інформаційно-аналітичне інтернет-видання «Про все».

Галерея

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .