Медики проти, аби в пологовому розмістили госпіталь для хворих на  COVID-19 (ВІДЕО)
Вони вважають це кроком до подальшого закриття пологового

Колектив Черкаського міського пологового будинку «Центр матері та дитини» База №2» обурений рішенням міської влади розмістити у їхньому приміщенні тимчасовий госпіталь для хворих на  COVID-19.

Сьогодні відбулася нарада працівників закладу із директором Володимиром Зеленьком. За його словами, приміщення на Базі №2 буде на 3 місяці передано під потреби інфекційної лікарні. Частині колективу пропонуватимуть працювати тут, а частину переведуть на базу №1. При цьому конструкція будівлі дозволяє продовжити роботу жіночої консультації, а госпіталь ізолювати в іншій її частині.

На думку  медпрацівників, створення на базі закладу госпіталю – шлях до подальшого закриття філії №2, адже розмови про це  точаться  понад десять років. Крім цього, лікарі звинувачують директора в байдужості та небажанні вживати заходів для  збереження закладу.   

Під час зборів колектив просив запропонувати комісії розглянути можливість розташування ковідного госпіталю у міських лікарнях №1 та № 3, як альтернативу пропонували Геронимівку, госпіталь ветеранів і санаторій «Україна». Крім того, колектив залишив за собою право виходити на акції протесту.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .