Візит міністра
Візит міністра

З перевіркою якості дорожніх робіт та реалізації проєктів інфраструктури в області прибув міністр  розвитку громад і територій України Олексій Чернишов. Участь у прес-конференції взяв і очільник області Роман Боднар. У вступному слові до журналістів високопосадовець додав: має виконати доручення Уряду щодо запобігання поширенню коронавірусу в регіоні. 

Що саме перевірятимуть цього разу, розповідає Роман Боднар. Окрім доріг під ревізію потрапила амбулаторія, яку нещодавно збудували у селі Степанки, Черкаського району. 

Зі слів очільника області, залишок коштів можуть направити на створення нових амбулаторій або на забезпечення житлом молодих медиків. Затягування процесу будівництва сільських медзакладів Роман Боднар пов'язує із низкою проблем, серед яких і без господарська діяльність влади на місцях та несвоєчасне виділення коштів на проєкти. Пори це, відновлення сільської медицини триває, каже чиновник. Щодо  децентралізації,  то Черкащина   поки на стадії затвердження проєкту розподілу на повіти. Проте в Уряді запевняють: реформу намагаються пришвидшити.

Насамкінець Олексій Чернишов поділився думками, чому Черкащина мусить розвиватися чи не найбільше серед інших регіонів країни.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .