Сьогодні у Черкасах попрощалися з двома Героями: Антоном Моісєєнком та Віталієм Коцюбою
Світла пам'ять

Сьогодні у Черкасах попрощалися з двома Героями: Антоном Моісєєнком та Віталієм Коцюбою.

Антон Моісєєнко народився у Донецьку. Там закінчив ЗОШ №33. Після школи у вступив у Донецький електрометалургійний технікум та отримав спеціальність «обладнання заводів чорної металургії, кваліфікація «технік-механік». Потім проходив строкову військову службу. Пізніше працював техніком-механіком на Донецькому металургійному заводі, машиністом підйомних установок на відокремленому підрозділі «Шахта 1-3 Новоградівська» Державного підприємства «Селидоввугілля».

На захист Батьківщини став від початку повномасштабного вторгнення, проходив військову службу на посаді водія-електрика. Вірний військовій присязі, виявивши стійкість і мужність, загинув на Донеччині. Захиснику було 53 роки…

Віталій Коцюба народився у Черкасах. Навчався в Канівській школі-інтернаті. Після вступив до Черкаського технічного училища №15, де отримав спеціальність «зварювальник».

Проходив військову службу на посаді оператора взводу протитанкових ракетних комплексів. Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув на Донеччині. Віталію Коцюбі було 34 роки.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .