П'ять нагород, зокрема два «золота», здобули черкащани на благодійному турнірі із жиму лежачи та тяги у Києві (ВІДЕО)
Організований федерацією «Комітетом пауерліфтингу України «Незламна Україна»

У Києві відбувся благодійний турнір із жиму лежачи та тяги. У ньому взяли участь понад 150 спортсменів. Турнір за підтримки Григорія Душейка організований федерацією «Комітетом пауерліфтингу України «Незламна Україна».

Через загрози, які виникали під час підготовки до цих змагань, федерація була змушена перенести їх на тиждень. Та попри все організатори створили безпечні та якісні умови для проведення заходу.

Окрім внесків учасників та команд, зібрано додаткові кошти, які спрямують на потреби Збройних Сил України. Фінансову допомогу турніру надав відомий меценат та підприємець із Черкащини Григорій Душейко, який є віце-президентом федерації «Комітет пауерліфтингу України» та почесним президентом команди «Черкаські богатирі».

Його підопічні здобули п'ять нагород, зокрема дві – найвищого гатунку. Артур Солін посів 1 місце у становій тязі, вагова категорія до 100 кг; друге місце в жимі лежачи, вагова категорія до 100 кг та отримав нагороду за третє місце в абсолютній першості у становій тязі. Микола Губа виборов перше місце в підйомі штанги на біцепс у ваговій категорія до 90 кг, а Роман Ярмоленко – третє місце в підйомі штанги на біцепс у ваговій категорія до 82,5 кг.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .