«Кращим спортсменом з олімпійських видів спорту» Черкащини став курсант інституту пожежної безпеки
Нагороджено також і колектив ЧІПБ

27 лютого в Черкаській обласній філармонії відбулася урочиста церемонія підведення підсумків 2018 року «Спортивне сузір’я Черкащини». Для Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України цей рік не став винятком: вже традиційно почесну нагороду отримав представник нашого навчального закладу.

Про це повідомила прес-служба навчального закладу. 

У номінації «Кращий спортсмен з олімпійських видів спорту» переміг вихованець ЧІПБ, курсант першого курсу, Чемпіон ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор – 2018 у Буенос-Айресі, представник українського академічного веслування Іван Тищенко, якому вручили Кубок та подарунковий сертифікати від ВНОК України в Черкаській області.


Також і колектив ЧІПБ був нагороджений за розвиток і популяризацію спорту на Черкащині. Подяку отримав в. о. начальника інституту Олександр Тищенко.
За підсумками року з олімпійських видів спорту увійшли до трійки кращих: випускник ЧІПБ, ЗМС з кульової стрільби, срібний призер ХХХІ літніх Олімпійських ігор Сергій Куліш, доцент кафедри спеціальної та фізичної підготовки, МСМК з кульової стрільби, чемпіонка Європи, капітан с. ц. з. Дарія Шаріпова; а із не олімпійських видів спорту – викладач цієї ж кафедри МСМК з дзюдо та самбо, дворазова чемпіонка Європи Анастасія Сапсай.
Спортсмени Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України завдяки своїм старанням та наполегливості прославляють рідний навчальний заклад у світі. Кожен із них робить дуже серйозний внесок у розвиток спорту, фізичної культури, їх досягнення та перемоги популяризують спорт, а це виховання сили духу, прагнення до кращого, до перемог, це подолання перешкод.
Ми дякуємо нашим спортсменам за досягнення й патріотизм та бажаємо нових звершень, ставте потужні цілі і гідно йдіть до них!

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .