Канадський Червоний Хрест надав Черкащині 71 генератор та 4 модульні котельні (ВІДЕО)
Черкаська область поглиблює співпрацю з Товариством Канадського Червоного Хреста

Черкащина та Канадський Червоний Хрест мають тривалу історію плідної співпраці. В умовах повномасштабної війни вона тільки поглибилася.

Подальші напрями взаємодії у короткій і довгостроковій перспективі обговорили очільник регіону Ігор Табурець із командами Канадського Червоного Хреста та обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Зі слів посадовця, завдяки допомозі товариства Черкащина отримала 71 генератор для інфраструктурних об’єктів та 4 модульні котельні. У межах проекту «Мобільні медичні бригади» вдалося охопити послугами понад 27 тисяч осіб. Шість бригад здійснюють обстеження та надають допомогу жителям найбільш віддалених населених пунктів і прихистків для внутрішньо переміщених осіб. Надалі цей проєкт хочуть розширити на Маньківщину та Жашківщину.

За проєктом «Догляд удома» отримали підтримку 157 маломобільних жителів області. У майбутньому планують охопити психосоціальними послугами до 300 осіб. За підтримки Канадського Червоного Хреста на Черкащині діє 6 локацій, де можна отримати такі послуги. 

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .