Черкаська поліція в Умані працює в посиленому режимі (ВІДЕО)
Дбають про безпеку під час Рош га-Шана

Забезпечити публічний порядок та безпеку під час Рош га-Шана. Таке завдання поставлене перед правоохоронцями.   Начальник Головного управління поліції в області Вячеслав Гурін провів інструктаж для поліціянтів, які нестимуть службу у місцях компактного проживання й паломництва брацлавських хасидів. З його слів, черкаська поліція готова до виконання поставлених завдань, і наразі  працює у посиленому режимі.

 

“Перед нами стоїть задача забезпечити публічний порядок та безпеку під час проведення паломниками-хасидами релігійних відправлень. Ця задача була зажди непростою, а після повномасштабного вторгнення — стала ще складнішою. Поліція Черкащини готова до будь-якого розвитку подій”, — зауважив Вячеслав Гурін.

До завершення святкувань юдейського нового року Рош га-Шана поліціянти будуть дбати про безпеку як місцевих жителів, так й іноземних гостей в Умані.

 Нагадаємо, в місті  не можна продавати піротехнічні вироби, а на території паломництва заборонено продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .