Черкаси приймають всеукраїнський боксерський турнір
Турнір імені Богдана Хмельницького проводять вже втретє

Черкаси приймають всеукраїнський боксерський турнір імені Богдана Хмельницького серед чоловіків, який триватиме до 17 березня. За цей час на ринзі зустрінеться майже 70 спортсменів із 14 різних областей. Свої сили й майстерність вони демонструватимуть у десяти вагових категоріях.
 
Про це повідомила прес-служба Черкаської міської ради.

Під час офіційного відкриття майстерського турніру, яке відбулося 12 березня, спортсменів привітали представники міської та обласної влади, а ще – обласного осередку Федерації боксу України.

– Ми й надалі крок за кроком робитимемо все, аби наш козацький вид бойового мистецтва – бокс розвивався серед молоді й ним у вільний час займалося все більше хлопців та дівчат, – сказав у своєму вітальному слові заступник міського голови Юрій Ботнар. – Ми прагнемо створити передумови як для того, щоб зміцнювати свій дух і тіло, так і для того, щоб кожен міг захистити себе та свою родину. Завдяки спільним зусиллям нас, як влади, тренерів і батьків, наші черкаські спортсмени привозитимуть ще більше кубків та медалей із національних та міжнародних змагань. Сьогодні ж бажаю чесної боротьби! Нехай переможе сильніший. 

Президент обласної федерації боксу Сергій Тищенко подякував представникам влади і меценатам, які об’єднали зусилля заради спільної мети.
 
– Палаючі очі спортсменів, боротьба у рингу до останньої краплі поту, справжні емоції. Це дійсно свято боксу! – наголосив він. – Наше головне завдання незмінне – зробити Черкащину боксерським серцем України. І ми рухаємося у правильному напрямку. Лише спільними зусиллями можна досягати позитивних результатів у ринзі. Окрім того, переконаний, що у Черкаській області обов'язково буде олімпійський чемпіон із боксу!

Турнір імені Богдана Хмельницького вже втретє проводять на території спортивного комплексу обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву (СК «Манеж»), що на вулиці Пастерівській, 102.

Змагання проходять під егідою Міністерства молоді та спорту України. Серед співорганізаторів – Черкаська міська рада.

Позмагатися за першість приїхали спортсмени із Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Харківської, Чернівецької, Чернігівської областей та м. Київ. На турнірі представлений і Черкаський регіон.

Фінальні поєдинки проходитимуть у суботу, 16 березня.

Тоді ж відбудеться й нагородження кращих із кращих. За 1, 2, 3 призові місця передбачена грошова винагорода.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .