27 травня у Черкасах проведуть в останню путь Сергія Павліченка (ВІДЕО)
Загинув у полоні

27 травня у Черкасах проведуть в останню путь майора, командира ремонтної роти Сергія Павліченка.

Військовий обороняв Маріуполь, потім здався в полон за наказом командування. Загинув торік 29 липня внаслідок теракту в Оленівській колонії на Донеччині. Йому було 35.

«Він вступив до лав славнозвісного тоді ще батальйону «Азов» у 2014 році. З 2014 по 2022 рік він служив в «Азові». Брав участь в Широкінській наступальній операції, Мар’їнці, Красногорівці, Світлодарській дузі, обороні Маріуполя», – пише запорізьке видання МИГ.

У «азовця» залишилась дружина і двоє дітей – 10-річна дочка і 6-річний син. Сам він був із Запорізької області. Під час повномасштабної війни його рідні переїхали до Черкас. Русудана – дружина – каже, що цього хотів її чоловік. Сергій у цей час уже був у захопленому Маріуполі. Він регулярно писав з «Азовсталі» і одного разу повідомив: вони мають наказ командування вийти і здатися в полон. А потім на одному з відео полонених Русудана впізнала свого Сергія, повідомляє «Настоящее время».

За кілька днів до вибуху в Оленівці чоловік написав дружині останнє повідомлення з полону. Після вибуху його ім'я опублікували у списку загиблих. Але жінка каже, що все одно довго не вірила у його смерть. Потім із полону почали повертатися товариші по службі. Вони підтвердили: Сергій був в епіцентрі вибуху. 

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .