Звання «Матері-героїні» присвоєно п’яти черкащанкам
Матерям-героїням планують призначити допомогу від міста

14 лютого 2019 року за самовідданість у справі виховання дітей черкаські жінки удостоїлися найвищої державної нагороди для багатодітних матерів. Цього дня трьох із них привітав та вручив нагрудні знаки «Мати-героїня» заступник міського голови Юрій Ботнар за участі директора департаменту соціальної політики Олега Гудзенка та працівників департаменту.

Про це повідомила прес-служба Черкаської міської ради.

Почесні нагороди отримали Чертополох Любов Миколаївна, яка народила та виховала трьох синів та двох доньок, Михлич Алла Федорівна – мати чотирьох доньок і двох синів та Коломієць Лілія Миколаївна, яка народила та виховала п’ятьох доньок.

За високу свідомість та мужність збільшувати і розвивати український народ та черкаську громаду зокрема від імені міста подякував жінкам заступник міського голови Юрій Ботнар:

«Дякуємо матерям, які дають майбутнє цьому місту. Місто – це не просто вулиці, дороги, парки, будинки. Це насамперед люди. І ви народили й виховали людей, які будуть далі розвивати наше місто, ремонтувати і їздити по цих дорогах, жити в цих будинках і гуляти цими парками. Від усього міста передаю вам велику вдячність».

До слова, за дорученням Юрія Ботнара вже підготовлено проект рішення міської ради щодо додаткової одноразової матеріальної підтримки матерів-героїнь у знак подяки від міської громади. Долю цього проекту найближчим часом вирішать депутати міської ради своїм голосуванням.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .