Контроль починають з господарства, де його виробляють

Запорукою успіху Золотоніського маслоробного комбінату є використання якісної сировини. На підприємстві не займаються її пошуком. Керівництво комбінату тісно співпрацює з виробниками молока, фінансуючи їхню діяльність.

Докладніше про це дивіться у сюжеті «Ільдани».

Контролювати якість молока фахівці комбінату починають з господарства, де його виробляють. На підприємстві не шкодують кошти для допомоги постачальникам сировини, інвестуючи їх у розвиток тваринництва. Господарства отримують позики на оновлення поголів*я корів, зміцнення кормової бази та контролю за використанням антибіотиків.

Приймальні пункти молока обладнані найсучаснішим обладнанням від якого не можливо приховати наявність у сировині заборонених препаратів. Фахівці комбінату багато часу проводять у господарствах, де навчають персонал та допомагають опановувати сучасні методи контролю. За словами Володимира Касьяна, постачальникам молока які не контролюють наявність у молоці антибіотиків другого шансу не дають. З ними припиняють співпрацю. Якщо цей аналіз провалено, решту досліджень уже не проводять, а всю партію молока бракують.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .