«Зібрано матеріали зі 100 відеокамер», - В. Аброськін про вбивство Комарова
І всі вони - приватні

Заступник керівника Нацполіціі України В'ячеслав Аброськін в Черкасах заслухав поліцейських Черкащини про хід розслідування кримінального провадження за фактом умисного вбивства журналіста Вадима Комарова.

Про це він написав у Фейсбуці.

Аброськін зазначив: «Ми відпрацьовуємо три основні версії нападу на журналіста, це професійна діяльність потерпілого, раптова сварка з невстановленою особою та вбивство з корисливих мотивів.

В рамках проведення слідчо-розшукових заходів був відпрацьований маршрут руху потерпілого в день нападу на нього, зібрано відео з близько 100 приватних камер відеоспостереження, розташованих по маршруту його руху. Завдяки яким ми маємо відео зображення підозрюваного, тому звертаюся до черкасців допомогти слідству ідентифікувати особу, яка потрапила в об’єктиви камер відеоспостереження.

До речі, як я зазначав в минулому році, рівень розвитку програми «Безпечне місто» в Черкасах знаходиться на тому ж рівні - камери відеоспостереження міста взагалі відсутні.

Дякую місцевим громадянам, які надали нам можливість отримати інформацію з їхніх приватних відеокамер.

Можу зазначити що поліція на сьогодні має напрацювання, які в подальшому дозволять встановити замовників і виконавців цього жахливого злочину».

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .