За останню добу у ДТП на Черкащині постраждало шестеро осіб, одна людина загинула
Їм надавала допомогу швидка

За попередню добу медики екстренки 6 разів виїжджали надавати допомогу постраждалим у дорожньо-транспортних пригодах.

Про це повідомила ірина Назарок, прессекретар КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради».

Близько 7:30 надійшов виклик про аварію поблизу станції Панське, що поблизу Черкас. Медики надавали допомогу 39-річній жінці зі струсом головного мозку та забоєм гомілки. Від госпіталізації постраждала відмовилась.

У Черкасах на перехресті бульвару Шевченка та вулиці І. Франка під колеса автівки втрапила дитина. На місці медики оглядали та надавали допомогу 12-річній дівчинці. ЇЇ з забоєм стегна доправили до Черкаської обласної дитячої лікарні.

О 13:17 у диспетчерську екстренки надійшов виклик, що на вулиці Чигиринській у Черкасах зіштовхнулися легковик та мікроавтобус. Допомоги медиків потребував 22-річний чоловік. Його зі закритою черепно-мозковою травмою та закритою травмою шийного відділу хребта фахівці швидкої доправили до Третьої Черкаської міської лікарні.

У Христинівці близько 14-ї години зіштовхнулися два легковики. Повідомили, що під час ДТП постраждав чоловік. Надавши допомогу 40-річному чоловіку, медики доправили його до Христинівської ЦРЛ зі закритою черепно-мозковою травмою та забоєм щелепи.

На в’їзді в село Леміщиха, що на Жашківщині, близько 18-ї години автомобіль в’їхав в дерево. На місці працювали дві бригади екстренки. Двох постраждалих доправили до Жашківської ЦРЛ: 40-річного чоловіка зі забоєм кисті та 37-річного чоловіка зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійно-різаними ранами голови та забоєм грудної клітки.

Близько першої години ночі на виїзді з села Тинівка, що у Жашківському районі, під колеса автомобіля втрапив 23-річний чоловік. Від отриманих травм чоловік загинув під час ДТП.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .