Водій у наркотичному сп'янінні скоїв ДТП у центрі Черкас
Четверо молодиків на машині збували наркотик у центрі міста, розповіли очевидці

Ось в такому стані побачили випадкові свідки водія, який скоїв ДТП у середмісті Черкас. Молодик спочатку не подавав ознак життя, потому його почала бити пропасниця. Товариш водія, який на момент аварії перебував на пасажирському сидінні, чесно зізнався, що той знаходиться під дією наркотика.

Аварія сталася на перехресті вулиць Святотроїцька—Благовісна, прямо перед вікнами слідчого відділку поліції. Тому компанія у складі: одурманеного водія, пасажира автомобіля і двох його друзів потрапила привернула увагу правоохоронців. І результат не забарився, поряд із хлопцями знайшли пакетик із речовиною, дуже схожою на наркотик.   

Станом на зараз, за свідченнями очевидців, ситуація  така: четверо молодиків на машині збували наркотик у центрі міста, робили так звані закладки. Поки пасажири автівки закопували товар у дворі однієї з багатоповерхівок на вулиці Гоголя, водій у машині вживав наркотики. Коли потрібно було їхати геть, кермувальник уже був в неадекватному стані і врізався у перший що трапився йому на дорозі автомобіль. Нині всі подробиці інциденту з’ясовує поліція.

 

Теги:

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .