Вісім пожеж за добу: на Черкащині палають екосистеми (ВІДЕО)
Найбільше горять сміттєзвалища

За добу 20 серпня в області сталося 11 пожеж, 8 з яких виникли в екосистемах. Найбільш масштабними стали загорання на сміттєзвалищах Монастирищенського району та місті Ватутіне Звенигородського району.

Про це повідомили в управлінні ДСНС в Черкаській області.

Пожежа в Монастирищенському районі перш ніж її ліквідували рятувальники 22-ї державної пожежно-рятувальної частини поширилася на площу в 600 кв.м.

Водночас тривають роботи на полігоні побутових відходів в місті Ватутіне де площа пожежі становить 1500 кв.м. Тут працюють чергові караули 6-ї та 7-ї державних пожежно-рятувальних частин з міста Звенигородка та Ватутіне.

Впродовж минулої доби було також ліквідовано загорання в лісовому масиві Білозірського лісництва. Спільними зусиллями пожежних Черкаського держлісгоспу та чергових караулів 2-ї державної пожежно-рятувальної частини і аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління, вогонь, який охопив лісову підстилку на площі в 1 гектар, було ліквідовано о 17 годині.

Ще 2 пожежі в екосистемах сталися на території Золотоніського району та на відкритій території, що належить Уманській міській раді. Тут вогонь знищив усе на загальній площі 1,5 га.

2 пожежі лісової підстилки, які виникли упродовж доби на територіях Чигиринського та Чорнявського лісництв, завдяки своєчасному виявленню співробітники Чигиринського держлісгоспу ліквідували власними силами на початкових стадіях.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .