В Умані горіла їдальня оздоровчого центру: 9 осіб довелося евакуювати (ВІДЕО)
Боротьба з вогнем тривала 2 години 40 хвилин

Учора, 10 вересня, опівдні у центральній частині Умані виникла масштабна пожежа у спортивно-оздоровчому комплексі, що по провулку Пожарського. Стовп чорного диму було видно навіть у віддалених мікрорайонах. За деякими даними, незадовго до пожежі у спортивно-оздоровчому комплексі завершився масштабний ремонт приміщень. 

В управлінні ДСНС в Черкаській області повідомили: пожежа виникла  під час проведення будівельних робіт на даху їдальні спортивно-оздоровчого центру. Спроби робітників ліквідувати загорання власними силами успіху не мали, і на час прибуття до місця події перших підрозділів пожежно-рятувальної служби, пожежа на даху будівлі охопила площу у 200 кв.м.

Про це повідомили .
 

На боротьбу з вогнем, крім особового складу 14-ї державної пожежно-рятувальної частини були залучені також додаткові сили: прибули місцеві пожежні команди з сіл Паланка та Берестівець, волонтери добровільної пожежної команди ПРАТ «Світ Меблів», а також 2 автоцистерни з місцевого тепличного комбінату та РЕУ.
 

Під час боротьби з вогнем співробітники ДСНС провели евакуацію 9 осіб, які на час виникнення пожежі перебували у триповерховому оздоровчому комплексі.
 

Спільними зусиллями рятувальників та пожежних вдалося зупинити вогонь та не дати поширитися пожежі на головну будівлю спортивно-оздоровчого комплексу.
Загалом на місці пожежі працювали 8 одиниць техніки та 68 осіб, а боротьба з вогнем тривала 2 години 40 хвилин.
Загиблих та травмованих внаслідок пожежі немає.

 

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .