За що нагороджують?

Управління інспектування вручило другу відзнаку за вклад у справу благоустрою Черкас. Що ж необхідно зробити, аби бути відзначеним, та чому виникла така ініціатива – дізналась наша знімальна група.

          «За вклад у справу благоустрою Черкас, високу культуру господарювання, почуття відповідальності, щиру любов до власної справи, міста і його мешканців», таку відзнаку отримала черкаська компанія, чий офіс є прикладом для інших підприємств. Тут належним чином облаштували прилеглу територію та підтримують її в охайному стані, адже це не лише «обличчя» виробництва, а й в першу чергу міста.

          «У нас спеціально є людина, яка відповідає за облаштування, цей чоловік у штаті. Кожен день вранці він приходить та прибирає. Спочатку територію, плитку, а за травою – ми запрошуємо службу, яка займається професійним доглядом за зеленими рослинами» 

              Управління інспектування у своїй роботі спирається на методи примусу та покарання: надає приписи, штрафує, словом, спонукає відповідальних осіб до виконання обов’язків з прибирання.

          Водночас виникла ідея розробки системи заохочення приватних закладів та організацій. Адже не все має робитися з примусу, вважає начальник Управління інспектування Станіслав Коломієць. Відтак щомісяця кілька закладів або підприємств, отримуватимуть відзнаку за вклад у справу благоустрою міста.

       Також розроблено нагороди для активних мешканців міста, які постійно звертаються до структурного підрозділу міської ради із слушними пропозиціями, щодо вирішення проблем міста. Нінель Власенко, Анастасія Лушпіган, служба новин телеканалу «Ільдана».

Теги:

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .