У Липівському заказнику знову затримано 10 браконьєрів
Їх буде оштрафовано

Протягом доби 11 лютого працівниками екологічної інспекції, рибоохоронного патруля та водної патрульної поліції виявлено та затримано на території заказника загальнодержавного значення "Липівський" 10 порушників природоохоронного законодавства. На всіх складено протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 91 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил охорони та використання територій та об'єктів ПЗФ).

Про це у своєму дописі на ФБ повідомив заступник начальника управління Держекоінспекції Центрального округу Олександр Позняков.

Санкції даної статті передбачають накладення адміністративного штрафу на громадян в розмірі до 24 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих природних ресурсів. Також порушниками сплачується судовий збір.

З початку 2019 року на території заказника здійснено 29 профілактичних рейдів, складено і направлено до суду 24 адміністративні справи. По аналогічним матеріалам за період 2018 року судом притягнуто до відповідальності 67 осіб.

Робота по упередженню та проведенню профілактичних заходів триває.

Фото : Віктор Іванько

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .