У краєзнавчому музеї провели акцію на підтримку безпритульних тварин
У краєзнавчому музеї відбувся благодійний захід, мета якого - підтримати притулок для тварин-безхатьок. Кошти на його потреби збирали за рахунок продажу витворів учнів обласного центру роботи з обдарованими дітьми.

Жива музика, танцювальні номери, показові виступи дресированих собак та виставка картин. У краєзнавчому музеї відбувся благодійний захід, мета якого - підтримати притулок для тварин-безхатьок. Кошти на його потреби збирали за рахунок продажу витворів учнів обласного центру роботи з обдарованими дітьми. Залучили й студентів. Листівки, розроблені за їх авторським дизайном, можна було придбати як сувенір. Чим здивували організатори та чи дорого обходиться благодійність для пересічного громодянина, розповість Вікторія Чорнобривець.

Благодійна виставка у краєзнавчому музеї зібрала 12 картин. Зображені й рибки, й песики з котиками. Всі художні творіння - справа рук юних художників із центру роботи з обдарованими дітьми. Дізнавшись про ініціативу благодійного фонду «Лайф» зібрати допомогу хвостатим безхатькам, діти запропонували виставити на продаж власні полотна.

Авторка одного із експонатів – художниця Роксолана, дещо соромиться уваги до себе. Про свою картину розповідає коротко і ясно. Героями для малюнку обрала рибок, вони подобаються їй найбільше.

Юна художниця каже, тваринкам потрібне піклування. Добрі руки та теплий дім шукає і ось ця кішка - Олександра або Саша. Вихованиця ветеринарної клініки - справжня зірка, каже пані Валерія. Причиною цьому – особливий характер.

До хвостатої компанії приєдналися і молоді вівчарки із клубу службового собаківництва. Пані Лариса дрисерує чи не найтемпераментнішу серед вихованиць клубу. Обіцяє, собаче тріо створить позитивний настрій присутнім на заході.

Долучились до благодійної виставки і місцеві артисти. Музичні, вокальні та танцювальні виступи зібрали публіку. Окрім аукціону, гості могли долучитись до доброї справи, придбавши листівку за символічні 15 гривень. Ідея кожної унікална, розроблена студентами кафедри дизайну ЧДТУ. Все, що вдасться зібрати під час заходу, іде на підтримку безпритульних тварин, підкреслюють організатори виставки.

Теги:

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .