У Чорнобаї відкрився турнір пам’яті майора міліції О. Г. Слинька
20 років тому він загинув при виконанні службового обов’язку

Сьогодні у Чорнобаї урочисто відкрито турнір з кульової стрільби, присвячений пам’яті майора міліції О. Г. Слинька. Двадцять років тому він загинув, виконуючи свій службовий обов’язок, захищаючи інших, закрив їх від бандитської кулі. 

Жителі селища у цей день  традиційно проводять змагання з кульової стрільби, тим самим вшановуючи усіх правоохоронців, котрі поклали своє життя на вівтар служіння Закону і Праовопорядку.

Турнір проходить, як повідомив кореспондент «Ільдани», на території навчального закладу, що розташований на вулиці, яка з 2000 року носить ім’я Олександра Григоровича Слинька. Сюди сьогодні прибули начальник ГУ НП в Черкаській області, генерал поліції Валерій Лютий, голова Чорнобаїської РДА Сергій Джоболда, меценат, заслужений працівник сільського господарства України Петро Душейко та особовий склад Чорнобаївського РВ УМВС. 

Цей турнір є традиційним: щороку односельці, родина та правоохоронці збираються на ці змагання, щоб вшанувати Олександра Слинька, якому присуджено звання Почесного громадянина селища Чорнобай.

Галерея

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .