У Черкасах відзначили переможця національних змаганнь «Ігри воїнів» Артема Лукашука (ВІДЕО)
Подія стала однією з головних на крайньому засіданні міськвиконкому

Артем Лукашук працює завідувачем сектору фізкультурно-оздоровчої діяльності серед учасників бойових дій КУ Черкаської обласної ради «Черкаський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Він є учасником бойових дій, який у складі команди з 40 ветеранів вперше представлятиме нашу державу на міжнародних змаганнях Warrior Games, що відбудуться 12-22 вересня 2021 року у м. Орландо (штат Флорида, США).

Спортсмен здобув перші місця (3 бігу на 100 метрів та 3 баскетболу на візках) на національних змаганнях «Ігри воїнів», що проходили 15-16 травня 2021 року в м. Київ серед ветеранів та військовослужбовців, які отримали травми в зоні проведення бойових дій.

30 червня під час засідання виконавчого комітету перший заступник міського голови Сергій Тищенко відзначив переможця подякою міського голови. 

Серед інших важливих питань міськвиконкому були перспективи черкаського бюджету  наступного року та сезонна торгівля. Чиновники розглянули низку рішень, кожне з яких підтримали. Деякі питання об’єднували та голосували пакетом.

 

 

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .