У Черкасах відкрили лісомисливський центр
В області зареєстровано понад 20 тисяч мисливців

Лісомисливський центр надання адміністративних послуг діятиме у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. Його урочисто відкрили 5 грудня голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Вельбівець та керівник лісової галузі Черкащини Олександр Дзюбенко.

Про це повідомила прес-служба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Тож відтепер громадяни, які хочуть отримати чи обміняти дозвільні документи для полювання, чи експортери лісоматеріалів, які мають отримати сертифікат про їхнє походження, можуть це зробити в одному місці – окремо облаштованому центрі при облуправлінні.

«Така інновація у роботі є гарним прикладом реалізації державної політики децентралізації в частині наближення послуг до споживача, зменшення витрат часу на отримання рішень, документів від органів управління будь-якого напрямку, у цьому випадку – лісомисливського. Це насправді дуже потрібно і важливо, адже для громадян спрощується система ходіння по кабінетах з метою отримання адміністративних послуг – і все це працюватиме за принципом «єдиного вікна», – зазначив очільник області Олександр Вельбівець.

Начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко наголосив, що в області зареєстровано понад 20 тисяч мисливців – більшість з них щорічно звертаються до облуправління за дозвільними документами. Крім того, щорічно видається понад півтори тисячі сертифікатів про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій.

«Новий Лісомисливський центр сприятиме зручності та оперативності надання адміністративних послуг у галузі лісового та мисливського господарства. Ми впевнені, що відвідувачі позитивно оцінять наші нові підходи до видачі дозвільних документів», – зауважив головний лісівник Черкащини Олександр Дзюбенко.

До слова, Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства надає наступні адміністративні послуги:

видача посвідчення мисливця;
видача контрольної картки обліку добутої дичини та порушень правил полювання;
видача дублікату посвідчення мисливця;
видача дублікату контрольної картки обліку добутої дичини та порушень правил полювання;
видача сертифіката про проходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій.

Галерея

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .