Кубок Івана Дошкаря виборола команда Ветерани 40 Чорнобай

Турнір пам’яті Івана Івановича Дошкаря відбувся в суботу 15 лютого у Чорнобаї. За кубок першості боролися чотири ветеранські команди з міні футболу. Дві з них різних вікових категорій представляли Чорнобай ще по одній приїхали з Золотоноші та Броварів Київської області. 

Щороку у Чорнобаї вшановують пам’ять видатного спортсмена Івана Дошкаря. На його честь проводять турнір з міні футболу. Змагання започаткувала місцева влада за ініціативи і фінансової підтримки Петра Душейка. Змагання традиційні і проводяться вже понад десять років поспіль.

Іван Дошкар, зробив успішну кар’єру як професійний футболіст захищав кольори багатьох українських футбольних клубів. Однак у Чорнобаї його люблять і пам’ятають, як тренера місцевої команди Колос і людину, яка виховала ціле покоління молодих місцевих футболістів.

Два попередні рази футбольний турнір вигравала команда з Броварів. Цьогоріч у запеклій боротьбі команда Ветерани 40 з Чорнобаю на останній хвилинах вирішального матчу зуміла забити броварчанам вирішальний м’яч і здобути перемогу 3:2. Тож кубок Дошкаря повернувся додому!

Загалом на Чорнобаївщині щороку проводять близько сорока різних спортивних змагань. Це дозволяє місцевим вихованцям показувати високий рівень підготовки на обласному і всеукраїнському рівнях. Для того, щоб залучити молодь до масового спорту та зміцнити їх здоров’я влада та меценати витрачають багато сил та ресурсів.

Численні вболівальники, учасники турніру всі хто знав Івана Дошкаря сподіваються, що традиція проводити турнір пам’яті видатного спортсмена буде продовжуватися завжди.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .