Сто кущів троянд висадили поблизу облуправління лісового господарства
Саджанці вирощені у Пехівському лісництві Звенигородського лісгоспу.

Прилегла територія Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства є справжньою окрасою обласного центру у будь-яку пору року. Тож не дивно, що відвідувачі й просто перехожі завжди захоплюються управлінським дендросквером, у якому зростають рідкісні, незвичайні, барвисті, вічнозелені дерева й кущі. За всією цією красою та кожним живописним куточком стоїть праця і постійна турбота керівництва та працівників лісоуправління.

Про це повідомила прес-служба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Днями відбулася традиційна квітнева толока. Підтримуючи акцію «За чисте довкілля», в рамках двомісячника з благоустрою, працівники управління активно та згуртовано попрацювали – наводили лад поблизу адмінприміщення. А ще цьогоріч попрацювали для задоволення в майбутньому трояндоманів – висадили 100 троянд різних сортів та кольорів, саджанці яких вирощені у Пехівському лісництві Звенигородського лісгоспу.

Територія дендроскверу стрімко пробуджується після зимового сну. Наразі вже починають розцвітати лісові квіти. Як лісівники, так і численні містяни очікують на цвітіння сакури, магнолій Кобус та Суланжа, тюльпанового дерева, яблуні Незведського, сливи Пісарді, гібіскусів сірійських та інших чудових декоративних дерев і кущів.

Галерея

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .