Спорудження спортивного комплексу у Каневі забуксувало через  COVID-19 (ВІДЕО)
Але громада хоче відновити процес

Прискорити відновлення спортивного модуля, який розроблюють на базі ПАТ «Електромеханічний завод «Магніт». Таку петицію підтримала громада і депутати Канівської міської ради.

Про це інформує сайт установи.

Автор звернення Олег Підгірний свого часу був тренером та учителем фізкультури. Розповідає, давно займається питаннями розвитку фізичного спорту у місті. Створення спорткомплексу – вимога часу, пояснив пан Підгірний.

У 2018 році подібну петицію про створення спортзалу вже подавали, додає активіст. Тоді депутати вирішили виділити 4 мільйона гривень із бюджету наступного року. Просили підтримки й у ДФРР. Але питання лишається відкритим. Представник товариства, за участі якого реалізовується проєкт, підтвердив плани відкрити сучасний спортивний зал на території міського стадіону. Роботи забуксували через  COVID-19, пояснив голова наглядової ради товариства Ярослав Федорин.

Міський голова Ігор Ренькас пояснив: співпрацювати з ДФРР намагалися неодноразово, проте за роки спроб вдалося реалізувати лише один проєкт. Відсутність спортивного комплексу – сором для Канева, але за відсутності коштів та підтримки від держави доводиться чекати. Також пан Ренькас запросив до співпраці підприємців, аби втілити у життя довгоочікуваний проєкт.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .