Співробітниць ЧНУ привітали з Днем весни та подарували концерт за участі зірки
Освітянок вишу привітали з прийдешнім жіночим днем та подарували концерт за участі зірки теле-шоу

Приймати вітання із Міжнародним жіночим днем представниці прекрасної статі починають за декілька днів до свята. Однією з причин такої традиції є це корпоративна етика. Дотримуються правила і в національному університеті імені Богдана Хмельницького. Для освітянок та співробітниць закладу провели урочисте свято із піснями, танцями і народними зірками. Як все було, бачили й мої колеги.

Актова зала вишу зібрала цього разу, здебільшого, жінок. У святкових сукнях та зачісках, с посмішками на устах, прекрасні світу цього приймають вітання від свого керівника. Найкраще, що створив Бог, це жінка, зізнається ректор університету Олександр Черевко.

Помічаючи жіночу красу, чоловіки готові підкорити будь-які вершини, аби потім присвятити свій успіх коханій, каже пан Черевко. Дівчата також не пасуть задніх. Прикладом цьому й стали співробітниці університету. За відданість своїй справі освітянкам вручили відзнаки.

Не стримувати почуттів і робити щасливою жінку щодня – так вважає чоловіча частина колективу профспілкового комітету. Голова профспілки Анатолій Стеценко каже, робота серед представниць прекрасної статі може приносити лише задоволення.

Вітали освітянок і піснею, і танцем. Проте найочікуванішим подарунком став виступ фіналіста талант-шоу Олександра Кварти.

Вікторія Чорнобривець, Дарія Харченко, Олександр Петрушенко, служба новин телеканалу «Ільдана»

Теги:

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .