Смертельна пожежа на Чигиринщині: у вогні загинули двоє дітей, ще одна дитина в опіковому відділенні (ОНОВЛЕНО)
З опіками госпіталізували однорічну дитину

Сьогодні у селі Медведівка, що на Чигиринщині, сталася трагічна пожежа. Горів приватний будинок.

Коли медики екстренки прибули на місце, сусідка віддала їм в руки однорічну дитину, яку витягнули з палаючого будинку.

За попередньою інформацією, у дитини виявили опіки тіла до 60%. Фахівці надали допомогу та терміново транспортували дитину до опікового відділення Першої Черкаської міської лікарні. В автівці «швидкої» медики продовжили надавати допомогу потерпілій дитині.

Про це повідомила преслужба КУ «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради».

На півдорозі до Черкас дитину передали реанімаційній бригаді Черкаської СШМД.

Також на пожежі медики знайшли ще двох діток, хлопчиків 3-х та 4-х років, які лежали на призьбі, але вже перебували у стані біологічної смерті.

В управлінні ДСНС в Черкаській області повідомили також, що повідомлення про пожежу в житловому будинку на пункт зв`язку чигиринської пожежно-рятувальної частини надійшло об 11 год. 51 хв. 

Як з`ясувалося, на момент виникнення пожежі у будинку знаходилися троє малолітніх дітей, 2016, 2017 та 2019 року народження.

Сусіди, які першими побачили дим з вікон, швидко винесли із задимленого помешкання дітей на свіже повітря. Проте, попри активні реанімаційні заходи, до життя вдалось повернути лише одну дитину, - хлопчика 2019 року народження. Зараз вона знаходиться у реанімації, де за її життя борються лікарі.

О 12 год. 15 хв. пожежу ліквідовано на площі 5 кв. м. Ймовірна причина пожежі - несправність електричного обігрівального приладу. До гасіння пожежі було залучено 7 чол. та 2 одиниці техніки, з них від ДСНС 5 чол. особового складу та 1 одиниця техніки.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .