Скандальний ремонт (КОНФЛІКТ З АТБ)
Скандальний ремонт (КОНФЛІКТ З АТБ)

Тріщинами покрилася багатоповерхівка по вулиці Момота 1. Мешканці б’ють на сполох і перекривають дорогу на Геронимівку. У своїх бідах вони звинувачують будівельників, які проводять реконструкцію магазину АТБ у підвалі і на першому поверсі їхнього будинку. 

Відпочатку йшла мова про реконструкцію та ремонт у самому приміщенні продуктового магазину. Але будівельники зробили перебудову, щоб значно збільшити торгові площі магазину.  Мешканці будинку неодноразово зверталися до органів із заявами, щодо руйнування несучої стіни. Зі слів громадської діячки та мешканки будинку Софії, їхня ціль отримати на руки дозволи на будівництво з усіх інстанцій, які повинні опікуватись цим приміщенням, а також переробки проєкту, де не буде одним із пунктів – руйнування несучих стін.

      Люди звернулися до установи, що контролює будівництва, відтак група спеціалістів пояснила про подальші кроки їх дій, зокрема кожен напише заяву. А вже зараз на стінах будинку з’явились тріщини, саме після початку їх перебудови на першому поверсі, де знаходиться супермаркет. Щоб зупинити процес руйнування багатоповерхівки, містяни збираються боротися із забудовниками й надалі.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .