Шестеро людей втрапило під колеса авто протягом однієї доби на Черкащині
Одна людина загинула

За добу на Черкащині під колеса автомобілів втрапило шестеро людей

Про це повідомила речниця КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» Ірина Назарок.

Виклик про наїзд на пішохода надійшов учора вранці о 4:14. Диспетчеру повідомили, що у Черкасах на мосту по проспекту Хіміків під колеса легковика втрапив чоловік приблизно 60-ти років. На місці події медики оглянули та надали допомогу пацієнтові. Його, попередньо, із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм грудної клітки та травмами органів черевної порожнини доправили до Третьої черкаської міської лікарні.

Повідомлення від очевидців про наступну автопригоду надійшло у диспетчерську екстренки близько 17 години. Як виявилось, у Каневі по вулиці Енергетиків під колеса автівки втрапила 70-річна бабуся. Надавши пацієнтці допомогу, медики доправили її до Канівської ЦРЛ із переломом гомілки.

Уже о 17:22 диспетчер прийняла виклик, що у Городищі за мостом дорогою на Смілу під колесами автівки (фото) опинилися 45-річна жінка. Попри те, що медики екстренки прибули до місця події за 3 хвилини, їм довелося констатувати смерть постраждалої.

Близько 19-ї години в Умані на вулиці Шевченка, 50 відбувся наїзд на пішохода. Біля центральної поліклініки під колеса автомобіля втрапив 30-річний чоловік. Медики екстренки доправили пацієнта до Уманської міської лікарні, попередньо діагностувавши у нього забій коліна та перелом стопи.

І знову в Умані о 20:28 на вулиці Гайдамацькій під колеса автівки втрапила 20-річна дівчина. Медики швидкої оглянули та надали допомогу травмованій. ЇЇ з численними саднами та забоєм кульшового суглобу також доправили до Уманської міської лікарні.

Уранці сьогодні близько 5 години у Черкасах на бульварі Шевченка неподалік зупинки «Пастерівська» знову відбувся наїзд на пішохода. Чоловіку 40 років медики надали допомогу на місці події. Його доправили до Черкаської обласної лікарні з політравмою, закритою черепно-мозковою травмою, переломом гомілки та забійною раною стегна.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .