Шаховий турнір пам’яті Анатолія Ідова всьоме відбувся у Чорнобаї.

Відкрита особиста першість району з шахів пам’яті Анатолія Ідова відбулася у Чорнобаї. Турнір проводився з ініціативи місцевої влади та за підтримки Голови асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петра Душейка та Черкаської обласної федерації шахів.

Шаховий турнір пам’яті Анатолія Ідова всьоме відбувся у Чорнобаї. Він присвячений людині, яка понад тридцять років віддала розвитку фізичної культури і спорту Чорнобаївського району. Результати роботи Анатолія Володимировича визнавалися одними з найкращих в області.

Турнір Ідова  на особливому місце в календарі змагань, щороку він збирає кращих гросмейстерів Черкащини, ветеранів та молодих шахістів. Цього разу помірятися силами до Чорнобаю приїхали 18 спортсменів двоє з яких майстри міжнародного класу і ще 10 кандидати в майстри спорту.

За регламентом турніру вікових обмежень для спортсменів немає. Тому в юніорів була чудова можливість позмагатися із маститими суперниками. І не завжди перемагав досвід. Наймолодший учасник змагань – 8-ми річний вундеркінд Денис Яненко не соромився ставити мат шахістам на пів століття старшим за себе.   

У підсумку перше місце меморіалу Ідова здобув Віктор Романчук з Руської Поляни. Юрій Воронов із Черкас посів друге місце, а третє  -- смілянський шахіст-тренер Олександр Кайтмазов. Найкращими місцевими гравцями стали Володимир Колісник із села Крутьки, Юрій Серпутько з Чорнобаю та Іван Іванов з села Васютенці.

 

Теги:

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .