Позашляховики для медамбулаторій
Позашляховики для медамбулаторій

Зі стареньких УАЗиків на новенькі джипи пересіли медики чотирьох лікарських амбулаторій Чорнобаївського району. Ключі від машин  їм  вручили голова Чорнобаївської районної державної адміністрації Анатолій Писаренко та народний депутат від Слуги народу Олег Арсенюк.

Нові автівки підвищеної прохідності особливо доречні в умовах карантину. Оскільки допоможуть медпрацівникам швидше дістатися віддалених куточків району.

Олег Арсенюк сподівається, що рівень надання медпуслуг на Чорнобаївщині після появи нової техніки поліпшиться. Також у рамках програми захисту від коронавірусу народний обранець планує передати місцевій лікарні і поліклініці додатковий запас масок та антисептиків. Людей Арсенюк просить залишатися у Великодні дні вдома, щоб зберегти власне здоров’я, а святкування трохи перенести. 

Нові автомобілі поїхали в амбулаторії Великої Бурімки, Лукашівки, Крутьків та Васютинець.  Сімейні лікарі будуть використовувти їх для обслуговування своїх пацієнтів.

Старі машини, які працювали в селах, уже зношені, потребують ремонту і споживають багато пального. Відтепер, з новими медичними автомобілями, у медиків  стало на одну проблему менше.

 

Теги:

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .