Понад сотню пакетиків з амфетаміном та зброю вилучили у 18-річної черкащанки
Дівчині загрожує строк від чотирьох до восьми років

Оперативники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в Черкаській області виявили у 18-річної мешканки Черкас 114 поліетиленових пакетиків, розфасованих амфетаміном, та незареєстровану зброю перероблену в вогнепальну бойову. Відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Черкаської області.

До поліцейських УКР ГУНП в Черкаській області надійшла інформація про те, що в одному із районів міста збувають наркотичну речовину амфетамін. Перевіркою було встановлено, що даного кримінального правопорушення причетна 18-річна мешканка Черкас.

Дану особу було виявлено на вулиці, неподалік свого місця проживання. У дівчини оперативники виявили поліетиленовий пакет вагою 1 грам з амфетаміном. В ході невідкладного обшуку її найманої квартири поліцейські вилучили 114 поліетиленових пакетиків, в яких було розфасовано амфетамін та незареєстровану зброю, перероблену в вогнепальну бойову. Дівчина від будь-яких пояснень відмовилась.

За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .